Zoeken

Klantenservice

Wij helpen je graag verder

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik artikelen?

Wil je graag Valhal Outdoor artikelen bestellen? Dan kan je de meeste dealers vinden op onze dealerkaart. Met witte en blauwe bolletjes wordt er onderscheid gemaakt in online aanbieders en dealers met een fysieke winkel. Witte bolletjes staan voor fysieke winkels en blauwe bolletjes voor online webshops. Of zoek een product op Google!

Hoe kan ik Valhal Outdoor dealer worden?

Wanneer je in het bezit bent van een KvK inschrijving, kan je ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken of we een goede match zijn.

Hoe kan ik een beroep doen op de garantie van een product?

Mocht je onverhoopt een probleem hebben met jouw Valhal Outdoor product en dit wordt niet veroorzaakt door slecht onderhoud of gebruik, dan kan je een beroep doen op de garantie door je te melden bij de Valhal Outdoor dealer waar je het artikel hebt gekocht. Wij raden je aan duidelijk je probleem te omschrijven, foto's mee te sturen en natuurlijk je aankoopbewijs.

Kan ik jullie foto's sturen van een kooksessie met Valhal Outdoor producten?

Ja tuurlijk! Graag zelfs! Je kan op instagram de foto met ons delen, door @valhaloutdoor te taggen. Wil je de foto liever delen via de mail? Je kan dan je foto mailen naar info@valhaloutdoor.com. Vermeld je er dan ook bij of we de foto vrij mogen delen? 

Contact

Telefoon
088 - 123 0 333

E-mailadres
info@valhaloutdoor.com

Adres
Valhal Outdoor B.V.
Skaggerak 8C
9723 JR, Groningen

KVK

53494202

BTW nr.
NL 85 09 00 803 B01

Contactformulier